Yukarı ▷

Blog

Cryptom Bosphorus Boat Show 2022

11-20 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen Cryptom Bosphorus Boat Show 2022’de, özgürlüğün tadını çıkarmayı seçen deniz tutkunları ile buluştuk.

Marintürk İstanbul City Port’ta gerçekleştirilen etkinlikte, konfor ve dinginlik anlarıyla dolu bir seyir deneyimini garantileyen tekne modellerimizle yer aldık.

Denge hesaplamalarında sınıfının en iyileri arasında yer alan; geniş hacimli ve kullanışlı kamarasıyla teknede ev rahatlığı yaşatmayı vaat eden Hippo, deneyimli denizcilerin ve ilk kez tekne almayı düşünen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Standımızda ağırladığımız tekne severler Hippo’yu yakından görme ve fiber teknelerin heyecan verici dünyası hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı buldu.

Zorlu hava koşullarında bile yumuşak ve kuru bir sürüş sağlayan gövdesiyle, güvenlik arayışındaki denizciler için eşsiz bir seçenek sunan Sailfish ile ilgili mutluluk verici geri dönüşler aldık. Yüksek performanslı balıkçı teknelerinin büyük olması gerektiği varsayımını yerle bir eden Sailfish, hem profesyonel hem de amatör balıkçıların bakış açısını değiştirdi.

Türkiye’nin deniz üzerindeki en büyük tekne fuarı; deniz severler ile ortak tutkumuzu paylaşmamızı ve bizimle ömür boyu sürecek anılar yaratmayı seçen müşterilerimizle tanışmamızı sağlayan keyifli bir deneyimdi.